Søndag 26. maj kl 14-16:30, fra pladsen for Helsingør Station

AFLYST Walk'n Talk med Magnus Barsøe - Socialdemokratiets spidskandidat i Region Hovedstaden

Politik behøver ikke være kedeligt. Denne dag kan du være turist i Helsingør sammen med Magnus Barsøe, Socialdemokratiets spidskandidat i Region Hovedstaden.

Sammen går vi Helsingørs berømte byvandring Elsinore Walk og kommer helt tæt på Magnus, som også vil svare på spørgsmål. Lotte Lund, som står bag Elsinore Walk, er guide på turen gennem Helsingørs 800 års spændende fortælling. Undervejs fletter Magnus sine politiske mærkesager ind, for pudsigt nok er der en rød tråd gennem Helsingørs historie, der leder direkte til de udfordringer, som vi står med i dag.

Vi starter på pladsen foran Helsingør Station, går gennem middelalderbyen til Kulturhavnen og Kronborg, før vi slutter og på Kulturværftet og Den Røde Plads.

Uanset om du bor i Helsingør eller kommer udenbys fra, kan vi godt garantere en smuk og berigende oplevelse, hvor du vil opdage det uopdagede eller genopdage det opdagede i den smukke købstad.

Ruten 2-3 kilometer med stop undervejs. Ruten er handicapvenlig for kørestolsbrugere. Vi anbefaler også, at gå ruten med barnevogn denne dag. Husk behagelige sko og tøj efter vejret.

Socialdemokratiet i Helsingør er vært for forfriskninger ved start og slut.

Alle velkomne til en dejlig eftermiddag til fods i Helsingør.

Om Magnus Barsøe:

Magnus Barsøe har arbejdet i den private sektor hele sit liv, men stiller nu op i politik. Magnus kæmper for hovedstaden, grønne job og helt almindelige lønmodtagere. Han stiller op under overskriften: Mere grønt. Mindre grådighed. Han glæder sig til at møde dig!

Læs mere om Magnus Barsøe her: https://www.magnusbarsoe.dk