Henrik Møller,medlem af folketinget for Socialdemokratiet

NU ER VALGET UDSKREVET

Endelig siger Henrik

Så blev valget endeligt udskrevet til 1. november, hvilket ikke er en kæmpe overraskelse. Vi er klar, igennem flere måneder har vi planlagt den kommende valgkamp og heldigvis ser det ud til at vi er rigtig mange, som vil være med til at sikre mig et genvalg, og partiet et godt valg.

Det bliver et valg hvor der stadig er mange, som ikke har taget stilling, så det bliver måske en af de vigtigste valgkampe, hvor der virkeligt er mulighed, for at rykke vælgere til vores side.

Vi går til valg med 3 ½ år hvor vi har skullet styre igennem flere kriser, hvilket har været klaret på en ganske forrygende måde. Vi har haft en statsminister, som ikke har vaklet, men som med sikker hånd har styret Danmark på ret kurs. Vi har i dag den højeste beskæftigelse nogensinde og den laveste langtidsledighed, så udgangspunktet for at føre Danmark videre er godt.

Men vi ser ind i en tid, hvor vi står med store udfordringer. Inflation, stigende energipriser som begge er med til at presse familiernes økonomi. Med den virkelighed, virker det grotesk at svaret er skattelettelser. Vi har tidligere set hvem der skal betale for skattelettelser, det vil bare presse familierne endnu mere, det er ikke den vej vi vil gå.

Vi har igennem valgperioden lavet de fleste aftaler bredt og derfor virker påstanden om magtfuldkommenhed lidt hul, det er vel nærmere et udtryk for de andres uformåen. Vi har haft en stærk leder, det er jeg stolt over. Jeg mener at vi på trods af kriserne har bragt Danmark et bedre sted hen. Vi har med retten til værdig og tidlig tilbagetrækning sendt et klart signal om, at vi vil et samfund der har en social retfærdighed, hvor folk der har været mere end 42 år på arbejdsmarkedet og er ved at være nedslidte, skal have en mulighed for at tilbringe de sidste år sammen med sin familie.

Den sociale retfærdighed skal gå hånd i hånd med en økonomisk ansvarlighed, hvor vi nu og fremover sikrer at der er penge til vores velfærdssamfund. Det har vi vist godt kan lade sig gøre. Men det vil selvfølgelig kræve reformer, hvor vi sikrer at der er de fornødne hænder til rådighed, hvor vi sikrer et der er faguddannede nok til at løfte opgaverne, hvor vi sikrer at den ambitiøse grønne omstilling ikke går i stå.

Vi skal ikke stoppe her – vi skal videre

Derfor håber jeg at du vil hjælpe med at sikre et godt valg til socialdemokratiet.

Mvh
Henrik Møller MF
Folketingsmedlem for Helsingørkredsen og N.sjælland

HM Banner Neutral