Nytårstaffel 2023

Social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil var en populær gæst til nytårskur i S, da hun erklærede sig klar til handling i nogle af de vigtigste lokale socialdemokratiske mærkesager, herunder flere billige boliger.

Hun var optimistisk omkring regeringssamarbejdet og forsvarede afskaffelsen af Store Bededag, som den mindst smertefulde måde at finansiere øgede militærudgifter og undgå besparelser på ikke mindst dagpenge og pensionsområdet, som Venstre og Moderaterne har ønsket. At der samtidig er blevet givet skattelettelser hænger ifølge ministeren sammen med, at det er, hvad et flertal i Folketinget ønsker. Hun noterede det som positivt, at der er indført top-topskat.
Nytårskuren var meget velbesøgt med 60-70 fremmødte – heraf mange af de aktive fra valgkampen og flere medlemmer fra DSU. Formand Tage Arentoft bød velkommen.

Foruden ministerens tale orienterede også politisk leder i den socialdemokratiske gruppe, Claus Christoffersen og folketingsmedlem Henrik Møller om den aktuelle politiske situation.

 

 

56A5108 Pernille forklarer, hvor stor indflydelse A har i regeringen