Valgkampen er i fuld gang

Claus Christoffersen er garant for god og nær velfærd

 

Claus Christoffersen er Socialdemokratiets spidskandidat i Helsingør, og han stiller op for at blive hele Helsingørs næste borgmester. Valgresultaterne i Helsingør er kendte for at være meget tætte, men ved at stille sig som garant for god, nær velfærd, et stærkt fokus på den grønne omstilling og flere almene boliger, er målet for Claus Christoffersen og hans kandidathold at få hentet minimum et ekstra mandat hjem til rød blok. Så er rød blok nemlig i flertal og Claus kan indtage borgmesterkontoret i Stengade.

 

I en ny podcast udgivet af Socialdemokratiet i Helsingør kan man lære Claus Christoffersen bedre at kende. Her fortæller han ikke blot om sine politiske mærkesager, men også om, hvorfor han foretrækker lokalpolitik frem for Christiansborg og om sin opvækst i Kastrup i Tårnby Kommune. Claus Christoffersen bor i dag i Espergærde med sin hustru og to børn.

 

Går valget som Claus Christoffersen ønsker, vil alle politiske kræfter efter kommunalvalget den 16. november 2021 blive sat ind på at sikre helsingoranerne gode daginstitutioner, gode skoler og god ældrepleje med afsæt i brede politiske forlig. Desuden vil Helsingør få flere almene boliger og få sat fart på den grønne omstilling.

 

Borgmesterkandidaten vil også gerne gøre Helsingør til en uddannelsesby. Det vil sige, at vi får flere uddannelser til byen og at vi sikrer, at alle unge sikres en uddannelse efter folkeskolen.

 

”I dag får ca. ti procent af eleverne i folkeskolen under 02 i dansk og matematik. Men det kræver minimum 02 i de to fag at komme ind på en erhvervsuddannelse. Der skal vi gøre en ekstra stor indsats. For vi har ikke råd til at tabe så mange unge mennesker, som ikke kan komme ind på en erhvervsuddannelse. En af mine vigtige mærkesager er derfor at få flere godt igennem folkeskolen. Det er noget, der vil gøre en positiv forskel 30-40 år frem,” siger Claus Christoffersen i podcasten.

 

Lyt til hele podcasten

 

 

Claus I Debat Red Der lyttes til kloge ord