Torsdag 11 august kl 17:30

Sommerfest: Kampagne-start for folketingskandidat Henrik Møller

Første møde om det kommende valg til Folketinget. Alle der ønsker at engagere sig i valgkampen opfordres til at komme. Tag gerne en ven med.

Valgplakaterne ligger klar i en tør garage. De røde flyers er sendt til trykt. Og Henrik Møller har kridtet kampagne-skoene – klar til at sprede de politiske budskaber i kampen for et socialdemokratisk Helsingør, Espergærde, Hornbæk og hele Nordsjælland 

Der er nemlig i praksis udskrevet Folketingsvalg i efteråret. Det betyder, kampagnemaskinen skal smøres og sparkes i gang. Det vil vi gerne gøre med en kampagne-start for gode folk, som både er med til at løfte Henriks kampagne eller overvejer at bidrage til kampagnen.

Kom og vær med til en hyggelig aften omkring grillen, hvor du får en kold øl i hånden og mulighed for at høre Henriks vision for et socialdemokratisk Helsingør i skønne rammer i haven ved Smedenes Hus, Strandgade 46, Helsingør.

Vi tænder grillen kl. 17.30 og byder på grillmad, øl og vand. 

Vi håber, du har lyst til at tage del i startskuddet for Henriks kampagne. Tag endelig en ven med under armen. Alle er velkomne.

Ses vi? Det håber vi