Tirsdag den 9. november kl. 16.00-17.30

Fremtiden for kulturen i Helsingør

Hvordan skal kulturlivet udvikle sig i det kommende år. Skal der fortsat postes penge i Kulturværftet? Hvordan kan der skabes ro om Museerne Helsingør? Og hvad med ambitionen om at gøre Helsingør til europæisk kulturby i 2032?

Betina Svinggaard repræsenterer socialdemokratiet i debat arrangeret af Helsingør Dagblad i Museet for Søfart - Den store konferencesal

Helsingør Kommune har gennem mange år været én af de danske kommuner, der har brugt mest på kulturområdet. Det seneste budgetforlig endte imidlertid med store besparelser på bl.a. biblioteksområdet.

Derfor mødes en række politikere og kulturfolk nu i debat om, hvordan kulturlivet skal udvikle sig i det kommende år. Skal der fortsat postes penge i Kulturværft et? Hvordan kan der skabes ro om Museerne i Helsingør? Og hvad med ambitionen om at gøre Helsingør til europæisk kulturby i 2032?

Kom og mød socialdemokraten Betina Svinggaard,  den radikale Christian Holm Donatzky, de konservatives Michael Mathiesen, Dansk Folkepartis Marlene Harpsøe og Enhedslistens Jørgen Bodilsen i debat om kulturens fremtid.

Hør også direktør Ulla Toft fra Museet for Søfart give sit bud på Helsingørs kulturelle udfordringer. Og lyt til Aslak Gottlieb, formand for Elsinore 2032.