14. november Kulturværftet kl. 14:30 (Valgflæsk fra kl 13)

Debat mellem alle spidskandidaterne

Valgflæsk og afsluttende valgdebat

Værdierne på bordet: Spis valgflæsk og få en snak med dine politikere hen over bordet – og følg op med en festlig og folkelig valgdebat på Kulturværftet.

Claus Christoffersen repræsenterer Socialdemokratiet ved et debatmøde arrangeret af Helsingør Dagblad   

Der er lagt op til en både festlig og folkelig valgdebat, når Kulturværftet i samarbejde med Helsingør Dagblad byder på debateftermiddag søndag den 14. november. Både værdier og valgflæsk kommer på bordet denne eftermiddag, hvor man inden selve debatten kan få sig en gang stegt flæsk og snak med sine politikere hen over bordet, der er dækket op på Kulturværftets Lille Scene.

Eftermiddagen giver mulighed for at møde spidskandidaterne for de opstillede partier og lister ved kommunalvalget og høre dem præsentere, hvad de står for, og hvilke visioner og ambitioner de hver især har for kommunens fremtid.

Der vil blive stillet skarpt på emner som byudvikling, ældrepleje, klima og erhverv. Mikrofonen går rundt, og alle er velkomne til at stille spørgsmål. Undervejs krydres debatten med festlige indslag, og Helsingør Dagblads chefredaktør Peter Hagmund-Hansen modererer debatten og styrer løjerne.

Der er gratis adgang til valgdebatten, men man skal downloade en billet forud for at sikre sig plads. Billetter til varm frokost med valgflæsk og politikersnak på Kulturværftets lille scene skal købes særskilt. Du kan læse mere om arrangementet - og hente billet - på kuto.dk.